Kokonaisvaltaista Kavionhoitoa
Hevosten Omistajille

Käytännönläheistä kokonaisvaltaisen kavionhoidon opetusta jo vuodesta 2010!

OLEMME MUUTTAMASSA!

UUDET KURSSIT TARJOLLA KESÄKUUSSA 2024 OSOITTEESSA
WWW.HOOFSCHOOL.COM

Holistic Hoof Care for Horse Owners – Kokonaisvaltainen Kavionhoito

on laaja peruskurssi hevosen kavionhoidosta. Sen on luonut yhteistyössä kolme kavionhoidon pitkäaikaista ammattilaista, joilla on yhteensä yli 40 vuoden kokemus kavioiden hoidosta. Kurssi on tarkoitettu kaikille kavioista kiinnostuneille, aikaisemmista tiedoista tai taidoista riippumatta.

Jos haluat oppia ylläpitämään hevosesi kavioiden terveyttä, on tämä kurssi sinulle.

Satu ja Jiri Vainikka ovat opettaneet hevostenomistajia omatoimiseen vuoluun jo vuodesta 2010 asti, ensin kasvotusten Kavionhuoltopäivillä omalla tilallaan Etelä-Suomessa, ja vuodesta 2016 eteenpäin Kokonaisvaltaisen Kavionhoidon Perusteet verkkokurssin kautta.

Nyt kurssi on uusittu ja mukana opettamassa on myos Minna Sarkkinen, Australiassa asuva suomalainen kavionhoidon ammattilainen.

Kurssin opettajien esittelyt löydät About sivulta.

Tämä uusi Kokonaisvaltainen Kavionhoito on kattava hevosen kavionhoidon kurssi, jolla opit kaikki tärkeät perusasiat liittyen hevosen kavionhoitoon.

 • Millainen hevonen on eläimenä ja mitkä sen lajityypilliset tarpeet ovat.
 • Miten voit parantaa hevosen hyvinvointia pienillä elinolosuhteiden muutoksilla.
 • Kavion anatomia ja biomekaniikka.
 • Perusvuoluun tarvittavat välineet ja vuolun eri vaiheet.
 • Miksi ja milloin hevonen tarvitsee lisäsuojaa kavioille.

Kurssin käytyäsi ymmärrät miksi kavioiden kokonaisvaltainen hoito on tarkeää, ja miten juuri sinä voit edesauttaa hevosesi jokapäiväistä hyvinvointia.

Opetus tapahtuu tekstin, kuvien ja videoiden välityksellä ja kurssin laaja sisältö tarjoaa vankan perusopetuksen kaikille kavionhoidosta kiinnostuneille. Osa kurssin videoista on englanniksi, mutta videoiden alla on suomekielinen teksti, joka listaa videon tärkeät seikat ja auttaa sinua seuraamaan videoita.

Kurssi on tarkoitettu kaikille hevosenomistajille, aloittelijoista kokeneisiin hevosenomistajiin. Sinulla ei tarvitse olla ennestään tietoa kavioiden hoidosta, sillä kaikki perusasiat käydään läpi kurssin aikana.

"Kurssi selvensi minulle kavion anatomian ja toiminnan, ja niiden tärkeyden todella hyvin. Kurssin käytyäni olen alkanut vuolla omien hevosten kavioita, ja ne ovat parantuneet hurjan paljon.

Tämän kurssin ansiosta pystyn pitämään hevosistani paremmin huolta, ja parantamaan niiden elinolosuhteita mahdollisuuksien mukaan.

Kurssi on selkeä ja asiat on selitetty tosi hyvin. Suosittelen tätä kurssia ihan jokaiselle hevosenomistajalle!"

- Riikka -

Verkkokurssin hyödyt

 • Verkkokurssi on tehokas tapa oppia teoriaa, ja kurssiin sisältyy kaikki tarpeellinen perustieto hevosen kavioista ja vuolusta.
 • Videoiden, kuvien ja äänitteiden kautta oppiminen siirtyy tehokkaasti myös käytännön tasolle.
 • Jokainen oppilas voi käydä kurssin läpi omaa tahtiaan, ja palata aikaisempiin osioihin tarvittaessa.
 • Mahdollisuus kerrata asioita omaan tahtiin syventää oppimista.
 • Kurssi auttaa oppilaita katsomaan kavioidenhoitoa kokonaisvaltaisesti; maailma on täynnä “kikkakolmosia” joiden kanssa saadaan oireet piiloon ja elämä hymyilemään hetkeksi, mutta me haluamme paneutua itse ongelman aiheuttajaan ja sen korjaamiseen, ja ennen kaikkea ennaltaehkäisyyn.
 • Kurssin tarkoitus on opettaa sinulle miten katsoa hevosen tilannetta kokonaisvaltaisesti, ja kysyä joka tilanteessa miksi näin on ja mitä asialle voisi tehdä, jotta tekojen vaikutukset olisivat pidempiaikaisia ja pysyviä.
 • Voit käyttää kurssia kännykän, tabletin tai tietokoneen kautta: voit tarkistaa vuoluasioita kännykästä jopa tallilla hevosen kanssa ollessasi.

Tämä kurssi on tarkoitettu hevosenomistajille, jotka haluavat oppia pitämään omista hevosistaan huolta kokonaisvaltaisesti. Kurssi opettaa miten perusvuolu tehdään, mutta EI ole ammattiin valmistava kurssi. Vaikka jokainen ihminen pystyy oppimaan vuolun perusteet, emme suosittele etta kurssin käytyäsi alat vuolemaan asiakashevosia. Siihen vaaditaan vuosien syventävä opiskelu ja kokemus.

Hintatiedot

 

Kurssin hinta 569.00€

Kurssi avautuu sinulle ensimmäisen 17 vuorokauden aikana moduuli kerrallaan. Kurssin suorittamisessa ei ole aikarajaa, niin kauan kuin kurssi on avoinna opiskelijoille, sinulla on kurssille pääsy.

Saat myös pääsyn oppilaiden foorumiin, jossa voit keskustella kavionhoidosta, oppia toisilta kurssilaisilta ja kysyä perus vuoluneuvoja kurssiin pohjautuen. 

 

 

 

 

BONUS!!

Suoritettuasi kurssin sinulla on upea tilaisuus saada KOLME vuolukonsultaatiota huipputiimiltämme veloituksetta!

Jokaisen konsultaation hinta on 80€, säästät siis huimat 240€ !!!

Konsultaatiot tehdään yhdessä kolmen opettajamme voimin, joten saat varmasti ammattimaista palvelua. Konsultaatio on tehty juuri sinun hevosellesi, joten saat yksityiskohtaiset neuvot jatkaa juuri sinun hevosesi kavioiden vuolua.

Koska kyse on kokonaisvaltaisesta kavioidenhoidosta, opettajamme antavat sinulle neuvoja kuvien perusteella myös muihin oleellisiin asioihin kuten esimerkiki hevosesi ruokintaan. Neuvojemme avulla viet hevosesi hyvinvoinnin uudelle tasolle!

Vuoluneuvonta 80€

Kurssilaiset voivat halutessaan ostaa lisäkonsultaatioita kurssin opettajilta. Konsultaatiot tehdään kirjallisena kurssilaisen lähettämien valokuvien perusteella. Konsultaation kuuluu perusvuoluun liittyvät asiat, ei erikoisvuoluja.

Suomesta kurssin ostettaessa julkaistuihin hintoihin sisältyy 24% ALV.

 

Tule oppimaan kokonaisvaltaista kavionhoitoa kanssamme!

Vastuulauseke

Hevosten kanssa työskentely ja hevosten käsittely voi olla vaarallista ja hevonen saattaa käyttäytyä arvaamattomasti. Holistic Hoof Care Oy ei ole vastuussa tai vastuullinen korvaamaan mitään onnettomuuksia, vahinkoja tai vammoja millekään kurssimme oppilaalle. Holistic Hoof Care Oy ei myöskään ole vastuussa mistään onnettomuudesta, loukkaantumisesta tai vammasta mikä saattaa koitua hevoselle tai ponille suorasti tai epäsuorasti sen kavioiden vuolun seurauksena. Kurssin oppilas ymmärtää ja sitoutuu vuolemaan hevosen tai ponin kavioita omalla vastuullaan. Me suosittelemme, että kavioita ei vuolla ellei vuolija ole varma siitä että hän tietää mitä tekee.