Opi lukemaan hevosesi kavioita

Kurssi jolla opit tunnistamaan yleisimmät kavioiden ongelmat

OLEMME MUUTTAMASSA!

UUDET KURSSIT TARJOLLA KESÄKUUSSA 2024 OSOITTEESSA
WWW.HOOFSCHOOL.COM

Tämä kurssi on ihanteellinen kaikille hevosenomistajille, mutta erityisesti niille joiden hevonen tai poni on kengätön.

Selkeiden kuvien ja helposti ymmärrettävän tekstin avulla opetamme sinulle miten voit arvioida kavion kuntoa ja tunnistaa yleisiä kavion ongelmia, kuten liian pitkä varvasosa, kavioseinämän liiallisen leviämisen (flare) ja kaviokuumeen.

Kurssin ovat laatineet kavionhoidon pitkä-aikaiset ammattilaiset Jiri ja Satu Vainikka sekä Minna Sarkkinen.

Kurssin opettajien esittelyt löydät About sivulta.

Tällä minikurssilla opit:

  • Miksi on tärkeää osata arvioida kavion kuntoa ja tunnistaa merkkejä kavion ongelmista
  • Mitkä ovat yleisimmät kavioiden ongelmat ja miksi ne jää usein diagnosoimatta
  • Mitä kannattaa ottaa huomioon kun valitset hevosellesi kavionhoidon ammattilaista

Lisäksi näytämme sinulle läpi kurssin, miten kaviobootsit sopivat erimallisiin kaivoihin. Käytämme esimerkeissämme Flex Bootseja, ja bootsikuvien kautta saat ymmärryksen siitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota kun sovitat bootseja hevosellesi.

"On mahtavaa pystyä katsomaan kaviota ja tunnistamaan mitä siinä tapahtuu. Nyt osaan pitse pitää silmällä kavioiden kehitystä ja huomaan heti, jos jotain näyttää olevan pielessä. Silloin voin korjata asian jo ennenkuin se muuttuu vakavaksi ongelmaksi!"

- Rachael -

Verkkokurssin hyödyt

  • Verkkokurssi on tehokkaampi tapa oppia kavionhoitoa kuin lähikurssilla, jonka opit haihtuvat nopeasti. Verkkokurssin aineisto on aina saatavillasi.
  • Kuvien ja helppolukuisen tekstin kautta oppiminen siirtyy tehokkaasti myös käytännön tasolle.
  • Mahdollisuus kerrata asioita omaan tahtiin syventää oppimista, koska tämä minikurssi on sinulle ostamisen jälkeen aina avoinna! (Kts. Hintatiedot)
  • Voit käyttää kurssia kännykän, tabletin tai tietokoneen kautta: voit tarkistaa asioita kännykästä jopa tallilla hevosen kanssa ollessasi. 

Hintatiedot

 

Kurssin hinta 19.90€

Kurssin suorittamisessa ei ole aikarajaa, niin kauan kuin kurssi on avoinna opiskelijoille, sinulla on kurssille pääsy.

Suomesta kurssin ostettaessa julkaistuihin hintoihin sisältyy 24% ALV.

Tule oppimaan kanssamme!

Vastuulauseke

Hevosten kanssa työskentely ja hevosten käsittely voi olla vaarallista ja hevonen saattaa käyttäytyä arvaamattomasti. Holistic Hoof Care Oy ei ole vastuussa tai vastuullinen korvaamaan mitään onnettomuuksia, vahinkoja tai vammoja millekään kurssimme oppilaalle. Holistic Hoof Care Oy ei myöskään ole vastuussa mistään onnettomuudesta, loukkaantumisesta tai vammasta mikä saattaa koitua hevoselle tai ponille suorasti tai epäsuorasti sen kavioiden vuolun seurauksena. Kurssin oppilas ymmärtää ja sitoutuu vuolemaan hevosen tai ponin kavioita omalla vastuullaan. Me suosittelemme, että kavioita ei vuolla ellei vuolija ole varma siitä että hän tietää mitä tekee.