Kavioiden Viikkohuolto

Minikurssi kengättömien hevosten omistajille

OLEMME MUUTTAMASSA!

UUDET KURSSIT TARJOLLA KESÄKUUSSA 2024 OSOITTEESSA
WWW.HOOFSCHOOL.COM

Nyt ei ole mitään syytä jättää oman hevosen kavionhoitoa täysin ulkopuolisen ihmisen vastuulle!
Olemme rakentaneet upean minikurssin kavioiden viikkohuollosta kaikille hevosten omistajille!

Kurssi on tarkoitettu kaikille, ketkä haluavat oppia ylläpitämään hevosensa kavioiden terveyttä ammattivuolijan käyntien välissä. Kurssi on käytännöllinen ja hyvä perusopus kaikille, aikaisemmista tiedoista tai taidoista riippumatta.

Tule mukaan kavionhoidon kiehtovaan maailmaan!

 Kurssin ovat laatineet kavionhoidon pitkä-aikaiset ammattilaiset Jiri ja Satu Vainikka sekä Minna Sarkkinen.

Kurssin opettajien esittelyt löydät About sivulta.

Tällä minikurssilla opit:

  • Miten voit pienellä vaivalla ylläpitää hevosesi kavioiden mallia, kuntoa ja terveyttä ammattivuolijan käyntien välissä. 
  • Perusanatomian ja kavion osat.
  • Ymmärtämään kavion rakennetta pintaa syvemmälle.

Viikottainen vuolu on hevosen etu. Viikottaisen vuolun ansiosta kaviot pysyy jatkuvasti rakenteen mukaisena, ihan niinkuin luonnossa elävillä hevosilla, joilla kaviot kuluvat jokaisella askeleella. Näin kavion on tarkoitettu toimivan. Koska kesyhevoset liikkuvat aivan liian vähän, tulee ihmisen toimia kuluttavana alustana raspin välityksellä. 

Opetamme sinulle kavion osat ja perusanatomian, viikottaisen vuolun perusteet ja näytämme viikkovuolun usean videon avulla.

Työkaluiksi riittää vuoluhanskat, harjallinen kaviokoukku ja raspi.

 Tämä minikurssi ei opeta sinulle miten tehdä kokonainen kavionvuolu alusta loppuun saakka, tai miten vuolla kavio jota ei ole hoidettu kunnolla.  Minikurssi on nimenomaan tarkoitettu opettamaan sinulle viikottainen kavionhuolto, joka tulisi tehdä ammattilaisvuolijan käyntien välissä.

Tällä minikurssilla opit kavioseinämän ja kantojen raspauksen, ja miten kavio raspataan tasapainoon. Huomioithan, etta viikkovuoluun ei kuulu kulmatukien tai säteen vuolu.

Jos haluat oppia miten kavion perusvuolu tehdään alusta loppuun, meidän Kokonaisvaltaista Kavionhoitoa Hevosten Omistajille-verkkokurssi on sinulle oikea vaihtoehto. Allaolevan linkin kautta näet laajan vuolukurssin tiedot.

Kokonaisvaltaista Kavionhoitoa Hevosten Omistajille

"Hevosen kavioiden vuoleminen saattaa kuulostaa hurjalta ajatukselta maallikolle. Mutta kun asiat selitetään selkeästi ja loogisessa järjestyksessä, kuten tällä kurssilla tapahtuu, kasvaa rohkeus koittaa huoltovuolun tekemistä itsekin.

Parasta kurssissa on se, että viikkovuolun voi aloittaa tekemällä ihan vähän vaan ekana, ja kun tiedot ja taidot kasvaa, pystyy viikkovuolun tekemään aina vaan suuremmalla itsevarmuudella.

Ammattivuolijakin tykkää, kun kaviot ei ole aivan retuperällä hänen käyntiensä aikana!"

- Maria -

 

Verkkokurssin hyödyt

  • Verkkokurssi on tehokkaampi tapa oppia kavionhoitoa kuin lähikurssilla, jonka opit haihtuvat nopeasti. Verkkokurssin aineisto on aina saatavillasi.
  • Videoiden, kuvien ja äänitteiden kautta oppiminen siirtyy tehokkaasti myös käytännön tasolle.
  • Mahdollisuus kerrata asioita omaan tahtiin syventää oppimista, koska tämä minikurssi on sinulle ostamisen jälkeen aina avoinna! (Kts. Hintatiedot)
  • Voit käyttää kurssia kännykän, tabletin tai tietokoneen kautta: voit tarkistaa vuoluasioita kännykästä jopa tallilla hevosen kanssa ollessasi. 

Toivomme, että yhä useampi oppilaamme saisi kimmokkeen opiskella kavionhoitoa myös minikurssin jälkeen, ja kuka tietää, innostua siitä myös ammattimielessä.
 

Vaikka jokainen ihminen pystyy oppimaan vuolun perusteet, emme suosittele että kurssin käytyäsi alat vuolemaan asiakashevosia. Siihen vaaditaan vuosien syventävä opiskelu ja kokemus. Oppimisen tie on kuitenkin jo aloitettu, jos osallistut tälle minikurssille, ja voit syventää oppimaasi Kokonaisvaltaista Kavionhoitoa Hevosten Omistajille-verkkokurssillamme.

 

Hintatiedot

 

Kurssin hinta 49.00€

Kurssin suorittamisessa ei ole aikarajaa, niin kauan kuin kurssi on avoinna opiskelijoille, sinulla on kurssille pääsy.

Suomesta kurssin ostettaessa julkaistuihin hintoihin sisältyy 24% ALV.

Tule oppimaan kavionhoitoa kanssamme!

Vastuulauseke

Hevosten kanssa työskentely ja hevosten käsittely voi olla vaarallista ja hevonen saattaa käyttäytyä arvaamattomasti. Holistic Hoof Care Oy ei ole vastuussa tai vastuullinen korvaamaan mitään onnettomuuksia, vahinkoja tai vammoja millekään kurssimme oppilaalle. Holistic Hoof Care Oy ei myöskään ole vastuussa mistään onnettomuudesta, loukkaantumisesta tai vammasta mikä saattaa koitua hevoselle tai ponille suorasti tai epäsuorasti sen kavioiden vuolun seurauksena. Kurssin oppilas ymmärtää ja sitoutuu vuolemaan hevosen tai ponin kavioita omalla vastuullaan. Me suosittelemme, että kavioita ei vuolla ellei vuolija ole varma siitä että hän tietää mitä tekee.